Серійні моделі спортивних холдерів під набій 12 калібру від АТА-Gear

Два місяці тому мені випала нагода познайомитися з українським виробником стрілецького спорядження з кайдексу — компанією ATA-Gear.

Хлопці на наше замовлення виготовили підсумки для 25-зарядних магазинів до міні-карабінів Ruger 10-22. З цього невеликого замовлення розпочалася наша співпраця.
Наступним результом тримісячної співпраці стала поява на українському ринку нового спорядження для практичної стрільби з рушниці: спортивних холдерів для чотирьох та восьми набоїв 12 калібру для швидкісного заряджання рушниць методами Load-Two та QuadLoad (по 2 та по 4 набої за раз).

До цього часу подібне спорядження у світі виробляла досить незначна кількість іноземних компаній з США, Італії та Фінляндії.
За основу для українського виробу була взята модель тримача на 8 набоїв виробництва компанії Invictus Practical з США, як найбільш універсальна з існуючих.

В процесі розробки початковий варіант було суттєво модернізовано і доопрацьовано. Частково були реалізовані мої ідеї, втілення яких я свого часу безуспішно пропонував американськми виробникам, але також з’явилися і власні напрацювання, які врешті-решт були повністю реалізовані та втілені в холдерах Практика-4 та Практика-8.

Практика 8
Практика 4

Холдери Практика-4 і Практика-8:

  • мають можливість регулювання під набої будь-якої довжини,
  • регулювання для більш комфортного зняття набоїв незалежно від ширини долоні стрільця,
  • можуть використовуватися для заряджання як лівою, так і правою руками,
  • однаково підходять як для правші так і для лівші,
  • можуть бути встановлені на вузькі стрілецькі пояси за допомогою кріплення ТекЛок, а також безпосередньо на широкі стрілецькі пояси,
  • мають регульований кут нахилу в залежності від індивідуальної анатомії стрільця,місця їх розташування на поясі, та висоти розташування поясу на стрільці,
  • також вони суттєво менш жорсткі при знатті набоїв.

 

І що саме приємне — ціна, яка вдвічі менша від закордонних аналогів.

Пластикові кроншетйни для тримання набоїв тестувались на стійкість до агресивних речовин та температурного впливу: нагрівались до +50° С та охолоджувалися до -20° С і при цьому зберігали свою функціональність.

Крім того, прототипи холдерів протягом двох місяців інтенсивно тестувались на тренуваннях та під час змагань.

Прєм’єрний продаж новинки відбудеться 21 травня на матчі 2-го етапу Кубку України «Українські рушниці» у Секторі динамічної стрільби ССК «Практика».

В подальшому, вони будуть реалізовуватися через інтернет-магазини.

Особисто я, за час тестування, настільки звик до них, що вирішив і надалі використовувати на тренуваннях та під час змагань.
Висловлюю щиру подяку хлоцям з компанії ATA-Gear за кропітку роботу та уважне ставлення до зауважень і пропозицій.

Сподіваюсь, що сервісна підтримка подтримка продукції залишиться на такому ж рівні, як і розробка.

Share on facebook
Facebook
Share on telegram
Telegram
Share on email
Email
Share on whatsapp
WhatsApp
Share on twitter
Twitter