Anethum IPSC Shotgun Belt

Ми вже згадували, розповідаючи про холдери-моноблоки Мольфар-2, про пояси для холдерів набоїв 12 калбіру виробництва чернігівської компанії Anethum.

Прийшов час познайомитися з цими поясами ближче та з’ясувати причини їх популярності серед стрільців-практиків.

Конструкція поясу

Незважаючи на зовнішню простоту поясу, він є досить високотехнологічним продуктом, який виготовляється з сучасних синтетичних матеріалів із застосуванням лазерного крою.

Сам пояс складається з двох основних частин — зовнішньої несучої поверхні, яка фіксується застібкою на широкій резинці навколо талії стрільця та зйомної внутрішньої вентиляційної подушки, яка розташовується в передній частині пояса. Комусь може здатися, що вентиляційна подушка — це забаганка для «балуваних Гальок», але повірте, коли вам доведеться стріляти в +30 за Цельсієм, спітнілий одяг на животі та просякнутий потом пояс геть не додадуть комфорту.

Кріплення холдерів до поясу здійснюється за допомогою липучки-велкро. На зовнішній поверхні поясу знаходяться петлі, до яких чіпляються крючки, які розташовані на внутрішній поверхні холдера.

Вільна від холдера поверхня поясу служить для розміщення різноманітних шевронів на велкро-основі. Також різноманітні шеврони можна причепити до клапана-застібки, який зазвичай обернений до глядачів під час виконання стрілецької вправи. На клапані можна розмістити власні ідентифікатори або клубну символіку, щоб вас зі спини не сплутали з кимось іншим)

Також на поясі, в задній його частині, є петля для рушника, який буде вкрай актуальним в літню пору.

Anethum IPSC Shotgun Belt_Вигляд пояса та вентиляційної подушки в розібраному та розкладеному виді
Вигляд пояса та вентиляційної подушки в розібраному та розкладеному виді

З чого виробляється пояс

Основа та обрамлення виготовлені з Кордури щільністю 1000D (США).
Клапан-застібку виготовлено з матеріалів Green Side (Польша).
Нитки — Titan Arianda (Чехія).
Підкладка — вентиляційна сітка 3D з чарункою 6 мм. з негорючого нейлону.
Заповнення поясу — спінений поліетилен.
Петля для рушничка з поламідної стропи.
Маса поясу в зборі — 340 грам.
До замовлення доступні розміри від 26-го по 48-й

Де придбати пояс

Придбати пояс можна безпосередньо у виробника через магазин у Фейсбук.
Також пояс можна придбати в Мануфактурі Мольфар в комплекті з холдерами Мольфар-2 і в цьому випадку його вартість буде нижчою, ніж у випадку придбання поясу окремо.

Якщо вам потрібен нестандартний розмір — потрібно буде виготовляти його під замовлення. Для цього зконтактуйте з компанією Anethum через Месенджер, або сторінку у Фейсбук.

І звичайно, ви можете окремо замовити партію поясів в унікальному клубному дизайні, як це свого часу зробили в ССК «Практика».

Anethum IPSC Shotgun Belt_Загальний вигляд пояса в зборі
Загальний вигляд пояса в зборі
Share on facebook
Facebook
Share on telegram
Telegram
Share on email
Email
Share on whatsapp
WhatsApp
Share on twitter
Twitter